Stijlvolle accessoires voor mannen

Stijlvolle accessoires voor mannen

Als je op het internet zoekt naar modetips als vrouw, dan zal je niet weten wat te kiezen. De keuze is zo ruim en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een man is dat jammer genoeg anders. Als man is het namelijk minder makkelijk om modetips te vinden en om te weten te komen hoe jij er altijd goed kunt uitzien. Dat is spijtig, want ook als man zie je er graag hip & trendy uit. Gelukkig vind je in onderstaande blog enkele tips over mannen accessoires die je outfit een enorme boost kunnen geven. Met deze tips wordt ook jij een stijlvolle man!

Het belang van accessoires

Accessoires zijn erg belangrijk als je er graag stijlvol uitziet, met goed uitgekozen accessoires maak je namelijk elke outfit écht het einde. Accessoires zijn niet enkel van belang voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen! Maar voor welke accessoires kan je als man kiezen?

Een zonnebril

Een zonnebril kan je outfit helemaal compleet maken. Natuurlijk kan je dit niet dragen als het buiten onweert, maar vanaf de zon ook maar een beetje schijnt kan jij gebruik maken van een stoere zonnebril. Het is wel belangrijk dat je kiest voor het juiste model. Zorg er dus voor dat het model van de zonnebril bij de rest van je outfit (of kies voor een kleur die bij alles past zoals bruin of zwart) én je gezicht past. Je kan dus het beste raad vragen aan de verkoper, zij zijn daarin gespecialiseerd. Over het algemeen geldt: als je een ovaalvormig gezicht hebt, dan passen nagenoeg alle zonnebrillen goed bij jou. Als je een rond gezicht hebt kies je beter geen bril met ronde glazen.

Een classy horloge

Een horloge is een goed accessoire voor een man, omdat het klasse uitstraalt. Kies niet zomaar voor een horloge dat je op de kermis gewonnen hebt. Je wilt er niet goedkoop uitzien, toch? Een goed horloge gaat lang mee en meestal heb je er ook nog eens een aantal jaren garantie op. Een mooi kwaliteitsvol horloge is dus zeker de investering waard.

Leren handschoenen

Ook tijdens koude dagen kan jij er stijlvol bijlopen. Leren handschoenen zijn bijvoorbeeld stijlvolle accessoires, waarmee je stijlvol de winter kunt trotseren. Leren handschoenen geven een stoere look, maar tegelijkertijd ook een gesofistikeerde uitstraling.

De sjaal

En tijdens de koude winterdagen mag ook de modieuze sjaal niet vergeten worden. Zoek er eentje waarvan de kleur past bij je huidskleur en de jas die je meestal draagt. Als je een licht huidskleur hebt, dan kies je best niet voor te felle kleuren zoals rood of oranje. Als je een donkere huidskleur hebt dan staan deze felle kleuren jou juist mooi. Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een exemplaar die op alles past, zoals zwart of grijs!

Reacties zijn gesloten.